Spoedservice

Wij staan 24/7 klaar voor alle noodreparaties (ook voor stormschade).

Heeft u wind- of waterschade aan uw dak? Ons team staat 24 uur per dag klaar om alle denkbare noodreparaties uit te voeren. Binnen 100 minuten zijn wij ter plaatse om uw probleem op te lossen. Heeft u stormschade? Zijn er dakpannen van uw huis gewaaid? Wij repareren alle typen daken en schoorstenen snel en professioneel. En we zorgen ook voor een rechtstreekse afhandeling met uw verzekeraar.

Preventief onderhoud van uw dak

Stormschade kan een direct gevolg zijn van achterstallig onderhoud. Door veroudering en de werking van dakbedekking, dakpannen en schoorstenen kunnen stenen en pannen los gaan liggen. Op die plaatsen grijpt de storm zich vast. Na verloop van tijd kan door de kracht van weer een storm de dakbedekking in zijn geheel loslaten. Door preventief professioneel onderhoud, worden de gebreken in een vroeg stadium opgelost.

Heeft u twijfels over de stormvastheid van uw dak of schoorsteen, laat het ons weten. Wij maken een eind aan uw twijfels, met een inspectie. Afhankelijk van het dak en het schoorsteensysteem, hebben wij ongetwijfeld meerdere oplossingen om uw dak weer stormvast te maken. Zo slaapt u wel zo gerust!

Tip:

Informeer bij uw verzekeraar over de voorwaarden van uw verzekering, sommige verzekeraars eisen dat de daken en schoorstenen goed onderhouden zijn.

Tarief

De kosten voor onze spoedservice zijn € 60,- inclusief kleine noodreparatie. Met onze medewerkers wordt op een flexibele manier bepaalt wat de extra noodreparaties zijn.

Voorwaarden

Voor het herstellen van de schade is het wenselijk dat u (of een sleutelhouder) aanwezig bent tijdens de werkzaamheden.

Als bewijs (bv. voor uw verzekering) krijgt u van ons een officiële bevestiging dat het stormschade betreft.

Dakreparatie limburg aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vervolgschades door achterstallig onderhoud en/of stormschades van daken en/of schoorstenen.