• Direct hulp nodig?

  Bel +31 (0)6 42 80 56 77
  of 

 • Dakgoot reinigen

  Reinig uw dakgoten minstens één keer per jaar.

  Om grote problemen te voorkomen, raden wij u aan dat u uw dakgoten minstens één keer per jaar (laat) reinigen. Boombladeren en andere soorten vuil hopen op in uw dakgoten. Dit kan wateroverlast en waterschade in uw huis of bedrijfspand veroorzaken. Vuil verstopt uw afvoer en dan loopt de goot over. Bladeren kunnen leiden tot grootschalige lekkages en daarnaast kan er schimmelvorming of houtrot optreden. En resten van bladeren zorgen voor verzuring in de goot en dat tast het materiaal aan, met lekken als gevolg.

  Wij repareren en vervangen goten, maar liever zorgen we ervoor dat dát helemaal niet nodig is. Jaarlijks schoonmaken voorkomt problemen!  U kunt natuurlijk zelf de ladder uit de schuur halen, maar wij kunnen deze klus ook voor u klaren. U kunt ook overwegen een gootdrain te plaatsen.

  Tarief

  Starttarief € 34,99 tot 10 meter.

  € 2,- per strekkende meter extra

  Voorwaarden

  U hoeft niet thuis te zijn als wij de dakgoten komen schoonmaken. Het is wel belangrijk dat alle deuren en ramen gesloten zijn. Als u ervoor zorgt dat wij bij alle goten kunnen (denk bijvoorbeeld aan het openlaten van een poort en wellicht het binnenlaten van huisdieren), kunnen wij ons werk doen.

  Bij zeer achterstallig onderhoud brengen wij (uiteraard na overleg) een meerprijs in rekening.

  Bij meer dan tien meter goot, brengen wij € 2,- per strekkende meter extra in rekening.