• Direct hulp nodig?

  Bel +31 (0)6 42 80 56 77
  of 

 • Dakpannen

  Mooie dakpannen dragen bij aan een fraai aanzicht van uw woning.

  Het dak bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een huis. Mooie dakpannen, op de juiste manier gelegd, dragen bij aan een fraai aanzicht van uw woning. Keramische, geglazuurde of betonnen dakpannen? Er is keuze genoeg. Wij leggen die pannen volgens de specificaties van de fabrikant en we zorgen voor correcte aansluitingen op bijvoorbeeld dakkapellen en schoorstenen. Zo bent u zeker van een jarenlange garantie en een prachtig dak!

  Dakpannen vernieuwen

  Wij kunnen u dakpannen tegen een scherp tarief en snel verwijderen en een nieuw dak aanbrengen. Dit duurt meestal niet langer dan twee werkdagen. Omdat de meeste daken tegenwoordig goed geïsoleerd zijn, is het bij vernieuwing van uw dak vaak voldoende om de pannen en de latten te vervangen en een dampdoorlatende folie aan te brengen. Zo heeft u geen onnodige kosten voor het vervangen de isolatieplaten.

  In veel gevallen is het ook niet nodig om alle dakpannen te vervangen. Wij kunnen de beschadigde pannen vervangen door nieuwe of gebruikte dakpannen. De meest voorkomende typen dakpannen en nokvorsten hebben wij op voorraad, zodat uw dak snel gerepareerd kan worden.